PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 04
Desembre de 2018

"Convivència entre hotelers, turistes i ciutadans"

Joan Torrella, director general de Turisme de Barcelona, ha indicat que la ciutat "ara ha de gestionar la convivència amb el turisme i aconseguir un equilibri entre els turistes i els barcelonins".

 
 
 
 

Una cadena hotelera s’obre al negoci de càmping

El grup hoteler Magic Costa Blanca, amb seu a Benidorm (Alacant), ha iniciat un procés d’expansió amb la creació d’una unitat de negoci de càmping, dirigida per William Le Metayer, professional amb àmplia experiència en aquest sector. Es un exemple de la creixent confluència entre les dues modalitats d’allotjament turístic.

 
 

Peñíscola, primera a YouTube

La localitat castellonenca de Peñíscola és un dels principals destinacions de la Comunitat Valenciana, segons l'última edició del baròmetre de xarxes socials que acaba de publicar l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat.tur).

 
 
 
 

Tercera edició del saló HIP del 18 al 20 de febrer

La fira Hospitality Innovation Planet (HIP) preveu augmentar la superfície expositiva en la seva tercera edició, que tindrà lloc a Madrid del 18 al 20 de febrer. El saló estarà especialment enfocat als petits i mitjans hostalers que vulguin fer evolucionar cap a una altra dimensió el seu model de negoci actual.

 
 

Reunions o vacances amb neu

El gaudi de la neu i les activitats vinculades als esports d'hivern, unint-ho amb la realització de reunions corporatives d'empresa o vacances, és una opció a tenir en compte. Pot fer-se en diversos llocs, com ara la Vall d'Aran o Andorra.

 
 
 
 

Mobiliari exterior

L'empresa Grosfillex, fabricant de mobiliari Contract i revestiment decoratiu, ha desenvolupat una col•lecció de mobiliari exterior d'interès per al sector hoteler.

 
 

El tacte del vellut, l’aposta de Gancedo Contract

Los Andes FR de Gancedo Contract és una col•lecció ignífuga inspirada en les muntanyes de que pren el nom. El disseny principal és una espiga, en un estil una mica retro o anys 60. Els teixits, fabricats 100 % en polièster FR, tenen un tacte suau de vellut.

 
 
 
 

Més de 250 professionals a la Jornada de Magma HC

En la seva cinquena edició, la Jornada Anual de Magma HC va congregar a directius i empresaris del sector hoteler a l'Hotel Barcelona Princess, col•laborador de l'esdeveniment. La trobada va comptar també amb el patrocini de Sercotel, dins el programa d'activitats del seu 25 aniversari com a companyia.

 
 

Agenda

Fitur 2019
Del 23 al 27 de gener de 2019 a IFEMA (Madrid).

HIP-Hospitality Innovation Planet
18-20 de febrer de 2019 IFEMA (Madrid).

B-Travel
Del 22 al 24 de març de 2019. Fira de Barcelona, Montjuïc.

Reunió d’associacions hoteleres de grans ciutats
18-19 d’abril de 2019. Impulsada per: Gremi d'Hotels de Barcelona, Associació Hotelera de Nova York, París (AHTOP i GNI), Associació Hotelera de Montréal… Barcelona (properament més informació).

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat. Si no el vols rebre més, clica aquí: Desfer la subscripció
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats