PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 03
Novembre de 2018

Tendències:
el futur ja és aquí

InteriHotel (24 al 26 d'octubre), la fira del contract i interiorisme hoteler, ha celebrat nombroses xerrades i conferències, de gran nivell. Pel seu interès per al sector són destacables les reflexions que l'experta Pepa Casado va fer sobre les tendències del sector i que modifiquen o poden modificar completament conceptes que van ser essencials en el passat.

 
 
 
 

Reservar a la web de l'hotel

Els hotelers volen que els seus possibles clients siguin conscients que ofereixen el millor preu per a les reserves en les seves pròpies webs. CEHAT (Confederación Española de Hoteles) i el Gremi d'Hotels de Barcelona posen l'accent, i també qüestionan l'actuació global de les plataformes davant de la local dels hotels.

 
 
 
 

Fira sobre contract i interiorisme hoteler

La vuitena edició de InteriHotel es va celebrar amb 3.874 assistents i bon nombre de projectes de reforma o nova construcció d'hotels identificats. Els professionals de l'interiorisme i la decoració s'han conegut les últimes tendències en interiorisme per a hotels.

 
 

Uniformes fets
amb plàstic reciclat

La cadena mallorquina Iberostar Hotels & Resorts substituirà a partir d’enguany el polièster tradicional dels uniformes del seu personal per un material 100 % elaborat amb plàstic reciclat. El nou teixit ha demostrat bons resultats en comoditat i durabilitat i s’anirà implementant de manera gradual en els més de 120 hotels de la companyia.

 
 
 
 

"Serveis limitats": una filosofia amb preus reduïts

Ni spa, ni piscina, ni gimnàs, ni esmorzar, ni TV o wifi inclosos en el preu. EasyHotel Barcelona acaba d'obrir-se a l'Hospitalet de Llobregat, a escassos metres de la Fira Gran Via. El primer hotel de la cadena britànica a Espanya porta la seva filosofia: deixa de banda tot el superflu i se centra a proporcionar descans a bon preu.

 
 

Inaugurat l’hotel Salou Beach 4*

Pierre & Vacances, un dels líders europeus en apartaments de vacances, hotels i resorts, ha inaugurat recentment l’hotel Salou Beach 4*, consolidant així la seva presència a Catalunya. Situat a 450 metres de la platja, l’establiment ha estat totalment reformat amb una inversió majoritària per part de la propietat, Vilalta Corporación, de 2 milions d’euros.

 
 
 
 

Els hotels de Messi, sense estètica futbolera

L'ídol futbolístic Leo Messi té dos hotels, denominats MiM, un a Sitges i un altre a Eivissa. Són sobris i estan gestionats per Majestic Hotel Group, especialistes en la gestió hotelera d'establiments de nivell i renom.

 
 

Associació a Castelló

L'Associació Empresarial Hotelera de Benidorm i la Costa Blanca (Hosbec) ha creat la marca HosbecCastellón per identificar els establiments hotelers castellonencs que estan integrats en l'Associació d'Allotjaments Turístics de Castelló (Altur), que aglutina prop del 70 per cent de l'allotjament turístic.

 
 

Agenda

II Smart Tourism Congress
Del 21 al 23 de novembre. Hotel Alimara. C/ Berruguete, 126, Barcelona.

Ibtm World
Del 27 al 29 de noviembre. Saló de la Indústria de Viatges de Negocis i Congressos. Fira de Barcelona, Gran Via.

Fitur 2019
Del 23 al 27 de gener de 2019 a IFEMA (Madrid).

B-Travel
Del 22 al 24 de març de 2019. Fira de Barcelona, Montjuïc.

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat. Si no el vols rebre més, clica aquí: Desfer la subscripció
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats