PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 02
Octubre de 2018

Jordi Clos: Cal rellançar la marca Barcelona

Per al president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, la ciutat clarament està perdent reputació internacional. El Gremi d’Hotels demana que les institucions treballin per rellançar la marca Barcelona.

 
 
 
 

Acreditació de les condicions laborals

Les cambreres de pis dels hotels, conegudes com Las Kellys, estan impulsant un segell que acrediti als hotels que compleixin amb unes condicions laborals dignes i han constituït un sindicat a Catalunya.

 
 

Només dones, factor de diferenciació

L'objectiu clau és la diferenciació. En un univers tan competitiu, o et diferències o mors. Una de les últimes propostes és l'establiment d'hotels només per a dones. Es tracta d'una iniciativa que porta a terme una cadena mallorquina. Serà aviat copiada la idea en altres hotels?

 
 

L’especialització, clau en bugaderia hotelera

La roba d'un establiment hoteler forma part del servei que dóna als seus hostes i ha d'estar d'acord amb la qualitat que desitja oferir. La suavitat, olor i neteja de les peces ajuden al confort dels clients i formen part de la imatge que es portaran de l'estada.

 
 
 
 

A l'octubre hi ha hotels amb tapa i còctel a bon preu

Hotels gourmet emblemàtics ofereixen a l'octubre tapes i còctels d'autor a un preu reduït. Entre els participants a Barcelona, Claris Hotel & Spa, Ohla Eixample o Grand Hotel Central. Impulsa Hotel Tapa Tour, iniciativa que compta amb el suport de Turisme de Barcelona.

 
 

“Mindfulness” en un hotel rural mallorquí

La meditació i el relaxament en plena natura cada cop tenen més adeptes. Alguns hotels proposen ofertes d’aquest tipus, com el Finca Son Roig by Valentin, situat en un tranquil entorn rural a l’illa de Mallorca, un lloc propici per gaudir del silenci i la calma.

 
 

Hotels nominats als Premis Condé Nast Johansens 2019

Dos hotels de la Comunitat Valenciana i un de les Illes Balears figuren entre els set hotels espanyols nominats als Premis a l’Excel·lència Condé Nast Johansens 2019. Es tracta del SHA Wellness Clinic (Alacant), el Cas Gasi (Eivissa) i l’Asia Gardens Hotel & Thai Spa (Alacant).

 
 
 
 

El sector turístic, clau per la innovació

La innovació és clau pel sector turístic. El titular és reversible perquè, actualment, el sector turístic és ja innovador per definició i, de fet, és ell mateix impulsor de novetats i aplicacions tecnològiques que desprès s’estan aplicant a altres àmbits d’activitat.
Article d’Albert Grau (Magma HC)

 
 

Referent a contract-hospitality

InteriHOTEL, és un certamen d'equipament hoteler celebrat del 24 al 26 d'octubre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). Organitzat per l'entitat CENFIM, els participants desenvolupen la seva activitat en l'àmbit contract-hospitality.

 
 

Agenda

CONNECTA 2018
25 d'octubre. Jornada de networking de professionals del turisme de reunions, organitzada per l'Agència Catalana de Turisme.

Barcelona Meeting Point
Del 25 al 28 d’octubre a Fira Barcelona (Montjuïc).

B-Travel
L'edició 2018 de B-Travel va tenir 34.368 visites, 189 expositors de més de 40 països, amb presència de totes les comunitats autònomes. En 2019, se celebrarà del 22 al 24 de març, al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Fitur 2019
Del 23 al 27 de gener de 2019 a IFEMA (Madrid).

 

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.
HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat / Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
Has rebut aquest correu electrònic perquè estàs subscrit a hotelreport.cat. Si no el vols rebre més, clica aquí: Desfer la subscripció
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats