PROBLEMES A L'HORA DE VISUALITZAR: veure on-line
 
Nº 01
Setembre de 2018

Amenities, nova realitat

La Unió Europea prohibirà els amenities de plàstic que els hotels ofereixen als clients, ja que gran quantitat de brossa no reciclable que acaba a les aigües prové d'aquest tipus de productes.

 
 
 
 

Prioritat al·lèrgies

L'Hotel Calipolis de Sitges, situat a primera línia de mar i a 38 km de Barcelona, ha apostat decididament per actuar contra les possibles al·lèrgies dels seus clients amb el concepte "allergy friendly".

 
 

Hotels rurals:
experiències diferents

Hi ha molts hotels rurals a Catalunya. Però en concret, Blau Verd Hotels agrupa a 14 establiments de caràcter familiar i de prestigi, al Pirineu de Girona i Lleida (Ripollès i Cerdanya), Alt Empordà, Gironès, Pla de l'Estany, Garrotxa, Osona, Alt Urgell i Bages.

 
 
 
 

L’estacionalitat, assignatura pendent a Castelló

Amb unes 25.000 places hoteleres (dades de 2017), Castelló s'associa a tranquil·litat, benestar i qualitat de vida, i se centra en gran mesura en un viatger de tipus familiar. L'estacionalitat és el seu gran repte.

 
 

El paper de l’asset manager en les inversions hoteleres

La funció de l'Hotel Asset Manager (HAM), Gestor d’Actius Hotelers, es va començar a institucionalitzar fa aproximadament 20 anys quan les grans cadenes hoteleres i fons d'inversió van dividir clarament els seus objectius entre la inversió en establiments hotelers i la gestió dels mateixos. A partir d'aquest moment, l’HAM apareix com una figura d’àrbitre que protegeix els interessos del propietari de l'actiu immobiliari.

 
 

Elis: bugaderia industrial a Barcelona

La multinacional francesa Elis, líder europeu en lloguer i manteniment de roba llisa, ha apostat per Barcelona i el sector turístic inaugurant una gran planta de bugaderia industrial a la Zona Franca.

 
 
 
 

Nova sauna a l’hotel
H10 Vintage de Salou

L’spa de l’hotel H10 Vintage de Salou (Tarragona) ha incorporat una nova sauna amb un ampli frontal de vidre, fabricada per l’empresa especialitzada Freixanet Wellness.

 
 

Agenda

ITH Innovation Summit
9 i 10 d'Octubre a l'Hotel NH Collection Madrid Eurobuilding.

InteriHOTEL
Del 24 al 26 d'octubre de 2018, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Barcelona Meeting Point
Del 25 al 28 octubre a Fira Barcelona (Montjuïc).

FITUR
Del 23 al 27 de gener de 2019 a Fira de Madrid.

 
 

Sobre nosaltres

HOTELREPORT és una newsletter adreçada al sector hoteler i de resorts de l'àmbit territorial que té com a llengua pròpia el català i les seves variants (valencià, balear): Catalunya, Illes Balears, País Valencià, la Franja i Andorra. Inclou informació i continguts que poden ser d'utilitat per a la gestió i l’activitat de les empreses hoteleres, difonent les notícies generades pel sector i les novetats en equipaments i serveis que poden donar solucions a les necessitats d'hotels i resorts.

HOTELREPORT és dirigida pel periodista Agustí Valls i el seu editor executiu és el periodista Joan Carles Esteban.

Contacte:
Agustí Valls: avalls@hotelreport.cat
Joan C. Esteban: jcesteban@hotelreport.cat
Passeig de Gràcia, 12, 1a planta. / 08007 Barcelona / Tel. 934 929 998

 
 
Protecció de Dades: Segons estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), AGUSTÍN VALLS BERDÚN (HOTELREPORT) tracta les seves dades personals únicament per oferir-li serveis de comunicació, periodístics i de màrqueting digital. Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint un escrit a avalls@hotelreport.cat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.hotelreport.cat
HAS REBUT AQUEST CORREU ELECTRÒNIC PERQUÈ ESTÀS SUBSCRIT A hotelreport.cat.
SI NO EL VOLS REBRE MÉS, CLICA AQUÍ: Desfer la subscripció
©2018 hotelreport, Tots els drets reservats