La meditació i el relaxament en plena natura cada cop tenen més adeptes. Alguns hotels proposen ofertes d’aquest tipus, com el Finca Son Roig by Valentin, situat en un tranquil entorn rural a l’illa de Mallorca, un lloc propici per gaudir del silenci i la calma.

L’hotel Finca Son Roig by Valentin es troba a la petita localitat de Porreres i ofereix unes instal·lacions pensades per afavorir el descans: àmplies habitacions, racons amb encant, una bonica piscina i uns acurats jardins. Tot un luxe, sobretot per a la gent que viu a les grans ciutats. Aquest refugi mallorquí resulta ideal per realitzar cinc exercicis propis del “mindfulness”: un minut de concentració (posant atenció en la respiració), observar de manera conscient (buscant detalls on focalitzar l’atenció, com les flors per exemple), comptar fins a 10 (com si fos un mantra), escoltar música (fixant l’atenció en els acords) i observar els pensaments (posant-los en ordre).

L’hotel rural Finca Son Roig pertany a la cadena Valentin Hotel Group i va ser creat l’any 2005 sobre una antiga explotació agrícola i ramadera totalment remodelada amb respecte per l’estil decoratiu de les cases de camp mallorquines. Disposa de 14 confortables habitacions i també té un hort ecològic, restaurant, piscina exterior, solarium, biblioteca, wifi gratuït i servei de lloguer de bicicletes. La cadena Valentin Hotel Group va ser fundada a Mallorca l’any 1967 i actualment té un portafoli de 10 hotels ubicats a Mallorca, Menorca, Cadis i Mèxic.

Més informació: www.valentinhotels.com