En Wecontract BCN s’ha presentat, per a empreses hoteleres, arquitectes interioristes i altres prescriptors del canal Contract-Hospitality, el projecte d’interiorisme del Yurbban Passage Hotel & Spa de Barcelona.

Yurbban Passage Hotel & Spa està situat al barri gòtic de Barcelona. L’edifici és de 1878, té passat textil i va ser restaurat amb la supervisió de Patrimoni i l’Institut de Paisatge Urbà. Consta de 60 habitacions exteriors, amb terrasses i vistes al barri gòtic. A la coberta o rooftop de l’hotel, es troba una piscina orientada al skyline de la ciutat.

El projecte d’interiorisme del Yurbban Passage Hotel & Spa respira l’entorn industrial de la Barcelona de principis del segle XX. La interiorista responsable va explicar el projecte tant de l’hotel com de l’spa, que combinen materials nobles i teixits naturals, i va oferir exemples de l’aprofitament de l’espai per a la creació d’un entorn especial.

WEcontract BCN és un espai pensat per facilitar la feina d’arquitectes, interioristes i promotors que busquen solucions per als seus projectes. És una iniciativa de dotze empreses amb oferta complementària per al canal Contract a aixetes, banys, mobiliari, paviments i revestiments, tèxtil, cadires i taules, il·luminació, decoració, materials i domòtica.

http://www.wecontractbcn.com/