La roba d’un establiment hoteler forma part del servei que dóna als seus hostes i ha d’estar d’acord amb la qualitat que desitja oferir. La suavitat, olor i neteja de les peces ajuden al confort dels clients i formen part de la imatge que es portaran de l’estada.

Una experiència de qualitat també ha de comptar amb una roba de llit, tovalloles, barnussos, jocs de taula… degudament tractats. A Girbau, una gran multinacional catalana, ho tenen clar. Després de més de 175.000 màquines instal·lades en hotels i bugaderies d’arreu del món, continuen mantenint en marxa el seu motor: la innovació. Els seus gairebé 60 anys d’experiència no els han fet allunyar gens ni mica del seu eslògan: “Innovative Laundry Solutions”. La frase expressa la voluntat des de la seva fundació d’aportar innovacions tecnològiques pensades per facilitar la feina als hotels, amb menys consum i impacte ambiental.

Una bugaderia, una solució

“No hi ha cap bugaderia igual. El secret de l’èxit en rendibilitat, productivitat i qualitat depèn de que tot estigui dimensionat i pensat per a les exigències de cada instal·lació: nombre de places, ubicació (platja o ciutat), tipus de roba a processar, estàndard de qualitat, serveis addicionals (spa, rentat de roba de clients, etc), maquinària, distribució dels processos de treball, etc. La nostra feina és acompanyar els hotelers perquè no oblidin cap dels pilars fonamentals en la definició de la bugaderia. No n’hi ha prou amb tenir les millors màquines del mercat. Has de tenir la millor bugaderia del mercat”. Així de concloent es mostra Toni Domínguez, Sales Engineering Manager de Girbau, en preguntar-li què fa que un hotel tingui la millor bugaderia.

En els últims anys la innovació també ha passat pels serveis: connexió remota de la maquinària, manteniment preventiu, serveis financers, etc. Igualment, també s’ha avançat en la realització de projectes. Així, Girbau ofereix als clients la possibilitat de veure com serà la seva tintoreria o bugaderia amb realitat virtual. I és que l’empresa ho té molt clar: una bugaderia, una solució. Cadascuna és diferent. Entendre la bugaderia hotelera des de la seva singularitat és la clau de l’èxit.

Més informació: www.girbau.es/segmentos/hoteles/17