El restaurant La Marabanda va obrir la temporada d’estiu dies enrere, dintre del complex de lleure i gastronomia La Daurada, al port de Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Es tot un referent estiuenc de la costa catalana.


Situada al Moll de Ponent vilanoví, La Marabanda és un espai polivalent amb una excel·lent oferta gastronòmica i totes les comoditats per passar un dia de desconnexió entre la platja, la taula i la piscina. El complex posa a disposició dels clients vestidors, taquilles, tovalloles i pàrquing gratuït. La carta del restaurant es basa en els productes de proximitat. De la ma del xef Carlos Ramírez, ofereix plats de cuina típicament mediterrània.

Tant el peix com la carn són preparats a la brasa, per tal de conservar el seu sabor original. Un dels plats estrella de la carta de La Marabanda és l’arròs a banda a l’estil eivissenc elaborat amb daurada, el peix propi de la zona. Tots els plats són maridats també amb els millors vins de la comarca i es complementen amb una original carta de postres.

Vistes al mar

Un dels principals encants de La Marabanda es l’oportunitat que ofereix de gaudir d’unes magnífiques vistes del mar. En especial, la panoràmica de la posta de sol des de llits balinesos o gandules és incomparable, encara més amb la música “house” i “dance” que l’acompanya. Un diumenge al mes, l’establiment organitza una festa sHe amb un cicle de música “house” amb Tatiana Cabezas com a “warm-up” i diferents DJs de renom.

La Marabanda forma part del complex La Daurada, de 10.000 m2 i inaugurat fa 6 anys, que té diversos espais: el restaurant La Daurada, una terrassa, la plataforma sobre el mar Cala Tintorera i una discoteca. Són uns espais molt versàtils, que permeten que s’hi celebrin diferents esdeveniments de manera simultània. El restaurant La Daurada també ofereix cuina mediterrània basada en productes de proximitat, una selecta cocteleria i una programació de concerts i cicles musicals.  

www.ladaurada.es