Hospitality Innovation Planet (HIP 2019) celebra la seva tercera edició els propers 18,19 i 20 de febrer de 2019 a IFEMA, amb els nous paradigmes de l’era digital per als hotels. En la seva passada edició va generar un impacte econòmic de més de 24 milions d’euros.

HIP | Hospitality Innovation Planet és una fira professional adreçada al sector en matèria d’innovació i reuneix a Madrid les últimes tendències i models de negoci per a hotels amb la digitalització com a protagonista. HIP 2019 reuneix tendències, productes i solucions d’innovació i digitalització per impulsar un enfocament disruptiu i compta amb Hospitality 4.0, congrés internacional sobre innovació i transformació del sector.

En aquesta edició Hotel Trends, cimera anual d’innovació per al sector hoteler, augmenta la seva agenda d’un a tres dies amb continguts centrats en tres grans àrees: Agenda Hotel, on s’analitzaran les oportunitats de creixement i les claus d’èxit en diferents models de hotels independents i petites cadenes que han transformat el sector; The VIP Room, jornada per a directius de grans cadenes hoteleres; i 7 Dilemes 2020, sessió que resumirà els punts sobre els quals pivota la innovació des d’una visió futurista del sector hoteler.

Nombroses institucions, administracions i entitats donen el seu suport, entre les que es troben l’Associació Empresarial Hotelera de Madrid i l’Associació de Directors d’Hotel de Portugal.

Empreses Partner

És Global Main Partner Grosfillex, fabricant de revestiment decoratiu i mobiliari contract, que presentarà col·leccions de mobiliari i solucions que permeten reduir costos i propiciar estalvi de temps en una reforma.

És Premier Partner Vayoil Tèxtil, escollida per tercer any per formar part del Consell Assessor i que subministra llenceria de llit, bany, piscina, spa i restaurants. També és Premier Partner Resuinsa, especialitzada en tot tipus de tèxtils, i igualment Girbau, fabricant d’equips per a bugaderia.

www.expohip.com
www.expohip.com/partners/nuestros-partners