Pierre & Vacances, un dels líders europeus en apartaments de vacances, hotels i resorts, ha inaugurat recentment l’hotel Salou Beach 4*, consolidant així la seva presència a Catalunya. Situat a 450 metres de la platja, l’establiment ha estat totalment reformat amb una inversió majoritària per part de la propietat, Vilalta Corporación, de 2 milions d’euros.

El Salou Beach 4* s’uneix als cinc complexes que el grup francès Pierre & Vacances gestiona a la Costa Daurada (Bonmont, Comarruga, Salou, Torredembarra i Miami Platja) i és el catorzè a Catalunya. Enguany, també ha obert nous hotels i apartaments a Baqueira i Mallorca. Pierre & Vacances Center Parcs va ser fundat l’any 1967 i gestiona 45.000 apartaments de vacances i vil·les en 280 complexes repartits per Europa a través de les marques Pierre & Vacances, Maeva, Sunparks, Center Parks, Adagio i Adagio Access.

L’hotel Salou Beach 4* té una oferta marcadament familiar i les seves 106 habitacions climatitzades estan distribuïdes en sis plantes, disposant també de piscina a l‘aire lliure. Vilalta Corporación, societat propietària de l’hotel, va ser fundada per la família Vilalta fa més de 60 anys i té la seu a Vila-seca. Està dedicada a la distribució d’energia i serveis per a la mobilitat i el benestar de persones i empreses. Una de les seves línies de negoci més destacades és la distribució de combustible a través d’estacions de servei. També té franquícies en sectors com els dels centres de rentat, els restaurants de carretera i les tendes de conveniència.

Més informació: www.pierreetvacances.com/es-es, www.vilaltacorp.com