Dos hotels de la Comunitat Valenciana i un de les Illes Balears figuren entre els set hotels espanyols nominats als Premis a l’Excel·lència Condé Nast Johansens 2019. Es tracta del SHA Wellness Clinic (Alacant), el Cas Gasi (Eivissa) i l’Asia Gardens Hotel & Thai Spa (Alacant).

Els altres establiments espanyols nominats són l’Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden (Tenerife), el Gran Hotel Atlantis Bahía Real (Fuerteventura), el Bahía del Duque (Tenerife) y La Bobadilla (Granada). Els guanyadors dels premis es coneixeran el proper 5 de novembre en una gala que se celebrarà a l’hotel The May Fair de Londres. Són uns guardons que es concedeixen anualment i que volen ser un reconeixement als millors hotels del món, que treballen per apujar constantment el nivell del turisme de luxe.

A més dels espanyols, entre els nominats hi ha hotels d’Itàlia, Suècia, Àustria, Portugal, Turquia, França, Grècia, Croàcia, Marroc, Anglaterra, Montenegro, Irlanda i Escòcia. Les valoracions es basen en els vots on line, les opinions dels hostes i els informes dels “local experts” sobre els hotels recomanats que apareixen a la web i a les guies de la marca. Condé Nast Johansens (que forma part de l’editorial de “Vogue”, “GQ”, “Tatler”, “Vanity Fair” i “Condé Nast Traveller”) edita des de fa 36 anys unes guies d’hotels que són tota una referència en el segment d’alta gamma, amb una difusió estimada de 5,8 milions d’usuaris.

Més informació: www.johansens.com