HIP 2019, Hospitality Innovation Planet, té lloc del 18 al 20 de febrer a IFEMA, a la Fira de Madrid. Hi haurà més de 350 ponents en un total de deu auditoris.

El certamen reuneix més 20.000 professionals a la recerca de les últimes solucions i innovacions per als seus negocis, en una zona expositiva amb més de 400 marques líders en tres pavellons i amb el major congrés internacional de tendències: Hospitality 4.0 Congress.

El congrés compta amb Media Partners, entre els quals es troben els principals mitjans de comunicació del sector i amb ells està HOTELREPORT. Hi ha també Global Main Partners i Premier Partners, amb algunes de les principals empreses protagonistes de l’activitat.

Hospitality Innovation Planet és el major congrés europeu d’innovació, tecnologia, transformació i models de negoci per al sector, amb Innovació, tendències, productes i solucions específiques per a cada un dels segments de la indústria.

La fira destaca que és prioritària la innovació i la transformació digital per a la renovació del sector, adaptar els models de gestió i les operacions i conèixer les últimes tendències per millorar la competitivitat de les empreses.

En un sector de i per a les persones, conèixer les noves necessitats d’un consumidor cada vegada més exigent i experiencial és clau per assolir l’èxit. Davant els inicis d’una profunda revolució del sector hoteler, internet i el món digital són plataforma per a la transformació dels models de negoci.

https://www.expohip.com/