El saló Hospitality Innovation Planet (HIP) celebrarà la quarta edició a Madrid del 24 al 26 de febrer de l’any vinent, presentant les últimes novetats per als sectors de l’hostaleria i la restauració. La fira ocuparà una superfície de 40.000 m2, amb més de 500 marques expositores.

Hospitality Innovation Planet s’està consolidant com a esdeveniment professional de referència per al sector Horeca a nivell nacional. L’organització preveu rebre més de 30.000 visitants en l’edició del proper mes de febrer, confirmant així el seu creixement continuat. L’objectiu d’HIP 2020 és oferir als professionals la informació necessària per transformar els seus negocis i adaptar-los a la demanda actual.

Paral·lelament al saló se celebrarà també el congrés Hospitality 4.0, que estarà estructurat en 18 esdeveniments pensats per a cadascun dels perfils dels professionals del sector Horeca. Hi participaran 400 experts internacionals i tindrà la innovació com a fil conductor, abordant àmbits com la sostenibilitat, l’excel·lència, la diferenciació, la rendibilitat i el factor humà, entre d’altres.

El congrés també tindrà com a àrea d’interès Hotel Trends, un espai en que es definiran les noves fórmules d’allotjament i de relació entre l’hotel i el client. S’hi debatran qüestions com la sostenibilitat, el creixement, l’experiència del client, la digitalització, les tendències generacionals i la distribució hotelera. El saló HIP és organitzat en col·laboració entre Nebext (Next Business Exhibitions) i Ifema Feria de Madrid.     

www.expohip.com