Tindrà lloc a IFEMA des del 24 fins el 26 de febrer i serà cita clau per als professionals. A través d’una zona expositiva amb més de 500 companyies i de Hospitality 4.0 Congress, els assistents podran conèixer tendències, reptes i solucions innovadores per a la seva activitat.

En HIP, Hotel Trends és una cimera d’innovació per al sector hoteler. En aquesta edició, Hotel Trends definirà noves fórmules d’allotjament i de relació hotel-client i abordarà qüestions com sostenibilitat, creixement tecno-digital i generacional, escalabilitat en la indústria de l’hospitalitat i distribució hotelera. Són destacables sessions com Nous Espais, Model Sostenible, Digital Hospitality, Distribució i Oportunitats Estratègiques.

D’altra banda, una de les accions amb més èxit de l’anterior edició torna encara amb més protagonisme, Agenda USA, que en aquesta edició ampliarà el seu programa a tots els dies de congrés i doblarà el nombre d’experts participants.

A més de l’Agenda USA, enguany Hospitality 4.0 Congress reunirà experts en un congrés convertit en laboratori de coneixement en què la innovació, la sostenibilitat, el paper de les persones en el futur del sector i la transformació digital seran els eixos conductors. Hospitality 4.0 Congress té deu auditoris, vint “summits” i ponents amb una agenda específica amb les últimes innovacions per a cada segment de la indústria.

ttps://www.expohip.com/