InteriHotel, certamen especialitzat en interiorisme d’hotels que és referent al sud d’Europa, tindrà lloc els propers 20 al 22 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). L’organitzador és CENFIM, clúster d’equipament contract.

InteriHotel és un esdeveniment internacional que combina ponències especialitzades, espais de networking, premis a la innovació i un show-room d’habitacions, zones comuns i altres productes per a l’interiorisme d’hotels.

Entorn per generar negoci, un gran nombre de visitants d’edicions anteriors van trobar el proveïdor per a la seva reforma. La majoria dels expositors són fabricants i presenten una oferta integral, de manera que el visitant té un únic interlocutor amb el qual negociar.

InteriHotel crea espais de networking informal en què els professionals (proveïdors, prescriptors i hotelers) poden intercanviar experiències i generar contactes de qualitat. A més, es presenten productes innovadors per a l’interiorisme d’hotels i hi ha sessions especialitzades i conferències professionals. Des de l’edició de 2016, es presenten àrees especials dedicades al disseny, als materials i a les experiències.

https://www.interihotel.com/actividades/programa-completo