La vuitena edició de InteriHotel es va celebrar amb 3.874 assistents i bon nombre de projectes de reforma o nova construcció d’hotels identificats. Els professionals de l’interiorisme i la decoració s’han conegut les últimes tendències en interiorisme per a hotels.

Segons els organitzadors, “amb les edicions celebrades aquest any a Mallorca, Madrid i Barcelona, ​​el certamen suma la participació de més de 200 marques, 6.000 professionals i una superfície d’exposició de gairebé 10.000 m², sent el seu any més productiu des que es va inaugurar el 2011”.

InteriHotel ha combinat ponències especialitzades, espais de networking, premis a la innovació, showroom, zones comunes i estands amb productes per a l’interiorisme d’hotels, al que van acudir professionals del món dels hotels i del disseny, arquitectura i interiorisme: a 7.500 m2, els visitants van conèixer col·leccions en mobiliari, decoració, tèxtil, revestiments, bany, outdoor o domòtica.

L’esdeveniment “ha acollit a un perfil de visitant constituït per propietaris d’hotels, responsables de disseny i de projectes de grups hotelers, estudis de prescripció, arquitectes, interioristes, decoradors i distribuïdors, assegurant un espai de trobada enfocat cent per cent al negoci”.

Durant els tres dies de celebració reconeguts professionals van dur a terme nombroses conferències, taules de debat i les denominades Fresh Talks entorn de disseny i contract, que han omplert l’anomenada Knowledge Area per escoltar xerrades d’un total de 75 ponents procedents de deu països, en conferències dinamitzades per una periodista especialitzada en disseny i arquitectura.

“A través d’aquest programa de conferències s’ha convidat a la reflexió, a l’intercanvi d’idees i l’anàlisi del present i del futur dels hotels des de perspectives diferents: arquitectes, dissenyadors, inversors, promotors, consultors i especialistes en tendències. Igualment és destacable la participació d’experts de tres zones en ple desenvolupament com el Pròxim Orient: Qatar i Emirats Àrabs; Amèrica Central amb Panamà, Costa Rica i Mèxic; i el nord d’Àfrica amb el Marroc”.

L’entitat organitzadora de InteriHOTEL és CENFIM, clúster de l’equipament de la llar i el contract, amb la missió de contribuir a la millora de la competitivitat en la cadena de valort. És una entitat sense ànim de lucre que compta amb 131 empreses associades, garanteix la defensa dels interessos del sector, genera oportunitats de negoci per a les marques i contribueix a la millora de l’eficiència en la contractació de nous projectes al sector hoteler i al de la prescripció.

Més informació:
www.cenfim.org