L’empresa valenciana Ortus Fitness proposa als hotels una sèrie d’equipaments pensats perquè els clients puguin combatre l’estrès durant la seva estada, guanyant així en benestar. N’hi a per a tots els espais, amb independència de les dimensions disponibles.

Els hotels que ofereixin a l’usuari un conjunt de bons serveis i instal·lacions, units a una acurada oferta en l’àrea de fitness, sens dubte aconseguiran nous clients i mantindran als actuals. Quan està de vacances o en un viatge de negocis, l’hoste triarà sempre aquells establiments que siguin capaços d’oferir-li serveis que restin l’estrès quotidià i proporcionin un agradable benestar.

Disposar d’aquests equipaments pot ser una de les raons per les que un possible client triï un determinat hotel com a primera opció abans que els de la competència. La sala de fitness de l’hotel s’ha convertit, dins de la zona de salut, en una moderna i innovadora oferta que connecta amb el dinamisme d’una nova era, factor dominant i requerit pel consumidor. Les reduïdes dimensions no són un problema, perquè fins i tot amb molt poc espai es pot equipar un gimnàs en condicions que satisfacin les necessitats dels usuaris.

www.ortus.com