L’ídol futbolístic Leo Messi té dos hotels, denominats MiM, un a Sitges i un altre a Eivissa. Són sobris i estan gestionats per Majestic Hotel Group, especialistes en la gestió hotelera d’establiments de nivell i renom.

Els establiments de Messi s’allunyen del fet cridaner i “no es decoren amb l’estètica del futbol. No hi ha fotografies del futbolista ni elements visuals i objectes vinculats al món del futbol. Únicament hi ha una reproducció del “Balón de Oro” de 2015 allotjada en una vitrina a cada un dels hotels, que són discrets, elegants i que no busquen cridar l’atenció ni exercir efecte crida en els seguidors “, segons indiquen els gestors.

Els hotels tenen un caràcter marcadament mediterrani i tots dos estan molt a prop de la platja. Són exemples d’arquitectura sostenible i compromís mediambiental, i el de Sitges va ser el primer hotel a Europa a rebre la certificació LEED Platinum (Lideratge en Energia i Disseny Ambiental, segons les seves sigles en anglès), sistema de normes d’edificis sostenibles desenvolupat per Green Building Council dels Estats Units. Es basen en la incorporació d’aspectes relacionats amb l’eficiència energètica, l’ús d’energies alternatives, la millora de la qualitat ambiental interior, l’eficiència del consum d’aigua, el desenvolupament sostenible dels espais i la selecció de materials.

El grup hoteler barceloní responsable de la gestió ha introduït millores que demostren que en Messi la intel·ligent visió del joc no es limita al camp de futbol. MiM és membre de l’associació americana Preferred Hotels, el que li atorga un plus de qualitat en el sector hoteler.

Òbviament, estem tractant d’una iniciativa directament econòmica i financera de Leo Messi, igual que la d’altres famosos tant del món del futbol com del cinema i la cançó. I el que importa és el retorn de la inversió.

Més informació:
https://www.majestichotelgroup.com/es/hoteles/sitges/mim-spa-boutique-playa
https://www.majestichotelgroup.com/es/hoteles/ibiza/mim-boutique-ciudad-costa