Los Andes FR de Gancedo Contract és una col·lecció ignífuga inspirada en les muntanyes de que pren el nom. El disseny principal és una espiga, en un estil una mica retro o anys 60. Els teixits, fabricats 100 % en polièster FR, tenen un tacte suau de vellut.  

La col·lecció es compon d’un teixit llis amb textura d’espiga, un en ziga-zaga bicolor i un fals llis de doble cara, tots ells en una àmplia gamma de colors i molta resistència al desgast (40.000 cicles Martindale). Les tonalitats són atrevides i actuals, sobre tot per a hotels de platja: mostassa, coral, verd menta, teula, blau Klein i petroli. Aquests colors es complementen amb altres més neutres, fàcilment combinables i perfectes per a hotels urbans: blau marí, verd bosc i tons terrossos en la gamma de marrons i grisos.

Actualment, l’interiorisme és un dels pilars de l’hostaleria i la restauració. Cada cop són més els establiments que busquen diferenciar-se a través de la decoració. Gancedo, conscient d’aquesta tendència, està apostant decididament pel contract amb diferents col·leccions. Així, la gamma New York proposa dibuixos geomètrics que recreen icones de la ciutat dels gratacels com l’edifici Chrysler, el pont de Brooklyn o Central Park. Es una col·lecció feta en fil ignífug que simula una textura de lli.

Per vestir les finestres de les habitacions amb seguretat i resistència a la llum, Gancedo ofereix una línia de foscurits d’aparença càlida i natural. I també disposa de cortinetes ignífugues 100 % Trevira o polièster FR, amb textura, relleu i motius geomètrics, metal·litzats, d’efecte 3D i acabats en lli o voile. La gamma de Gancedo Contract és molt completa i també inclou teixits d’exterior d’inspiració nàutica, polipells d’última generació i catifes. L’empresa dissenya, fabrica i comercialitza tèxtils, catifes i papers pintats d’estils molt diversos i ideals per al contract hoteler, oferint assessorament personalitzat a cada client.

Més informació: www.gancedo.com