La marca barcelonina Alma Light ha presentat el renovat Flat Led, una millora de la seva clàssica col·lecció d’aplics. Incorpora un porta-làmpares E27 en la part posterior, que el fa més versàtil i adaptable a les necessitats dels hotels.


El Flat Led té un aspecte net de formes i un petit braç lector, resultant sobri i de forta personalitat. Un plànol rectangular genera una llum indirecta que omple tots els espais. I una línia (Led) marca, des del braç lector, la direcció per a un raig de llum que permet reforçar necessitats llumíniques puntuals. Els seus dissenyadors són Josep Novell & Ernest Perera.

El braç lector incorpora un Led (3W Cree 3000K 260lm) i, a la part posterior, el Flat Led té un porta-làmpares E27 que permet a l’usuari escollir aquella que s’adapti als seus gustos quan a potència i color de la llum, bé sigui una bombeta incandescent o una Led.

El Flat Led està fabricat en ferro i es pot presentar pintat en blanc o banyat en níquel. Resulta ideal per a hotels per la seva robustesa. Com tots els d’Alma Light, és un producte “made in Barcelona”, amb un disseny contemporani, elegant i que genera emocions positives.     

www.almalight.com