Anys enrere, les piscines dels hotels eren molt semblants, amb línies uniformitzades i sense gairebé res més que la làmina d’aigua. Això està canviant en l’actualitat i poc a poc el sector aposta, sobre tot en l’àmbit vacacional, per un nou concepte d’espais lúdics aquàtics, on l’aigua és també un element de joc per a grans i menuts.

Un dels fabricants d’equipaments aquàtics que està protagonitzant aquesta transformació amb les seves propostes és l’empresa ISABA. Com bé destaquen els seus responsables, els hotels de la costa mediterrània han trobat en l’oci familiar un camí per crear noves experiències per als seus clients. I quina millor alternativa d’oci en les vacances que la diversió amb l’aigua. Per això, la majoria d’aquests hotels estan apostant pels parcs d’aigua personalitzats com espais on els més petits gaudeixin i visquin cada dia una experiència diferent amb les seves famílies.

Projectes personalitzats

La personalització d’aquests parcs d’aigua és el valor afegit que aconsegueix transformar una piscina de jocs comú en un espai on cada família i nen poden viure la seva pròpia aventura. Buscar un disseny “customitzat” permet a cada hotel escollir entre moltes possibilitats en l’aspecte visual de la instal·lació, incloure la innovació i la interacció que sorprenguin als nens i segmentar el parc creant zones per a cada franja d’edat.

Un exemple d’aquests tipus de projectes són els que la cadena hotelera Oh!tels inclourà aquest any en alguns dels seus hotels. La cadena està treballant amb l’empresa especialitzada en projectes d’oci ISABA en la creació de espais de jocs on el nen pugui jugar lliurement, descobrint noves sensacions i desenvolupant les seues habilitats. I, a la vegada, l’hotel vegi reflectida la seua essència i l’experiència diferencial que vol oferir.

L’hotel Fenals Gardens, a la Costa Brava, és un altre dels hotels que aposta per la creació d’experiències que superin les expectatives de les famílies durant les seves vacances. Per a ells i les seves famílies, ISABA ha creat un escenari de temàtica pirata completament diferent al tradicional, donant una volta al concepte habitual de vaixell. Aquests projectes en cadenes catalanes se sumen als que ISABA ja està realitzant a la Comunitat Valenciana i les Baleares per aquesta campanya.

Veure vídeo: youtu.be/1VyWQIxwI94

www.isaba.com

Tarimes exteriors, un complement ideal

Aquesta evolució de les piscines també s’està produint en alguns complements tan necessaris com els paviments exteriors que les envolten. En aquest àmbit, l’empresa GABARRÓ és tota una especialista i acaba de presentar les principals novetats de la seva marca de tarimes exteriors Urban Deck, entre les que destaca la tarima reversible Top Duo de fusta en tonalitats gris/marfil.

GABARRÓ està especialitzada en la distribució de fusta serrada, paviments de fusta i tecnològics, taulers i pedra acrílica. El seu catàleg inclou la marca pròpia de tarima exterior tecnològica Urban Deck. El disseny reversible Urban Deck Top Duo presenta una cara en tonalitat fusta gris i l’altra en tonalitat marfil. Complementa el model també reversible Urban Deck Top Duo Teka/Ipé, presentat recentment. Tots dos models de tarima permeten realitzar dissenys creatius i originals.

La innovadora estructura alveolar de la gamma Urban Deck Top Duo incorpora els últims avenços en tarimes tecnològiques i és semi massissa i tubular. Aquesta característica dóna al producte una major resistència i lleugeresa, a més d’una alta capacitat d’autoventilació constant, que evita el sobreescalfament degut a l’acció solar. En tractar-se d’una tarima encapsulada, també resulta anti taques i no perd el color tot i l’exposició al sol i la intempèrie. Tot això fa que sigui molt duradora com a tarima exterior. A més, la seva estètica és molt agradable i encaixa en els espais més exigents.

Aquestes gammes de tarimes GABARRÓ són una solució ideal per a espais exteriors, com a alternativa sostenible i econòmica a les fustes tropicals per al sector contract. Estan compostes d’un 60 % de fibres de fusta, un 30 % d’HDPE (polietilè d’alta densitat) i un 10 % d’additius (estabilitzadors UV, pigments, antioxidants), una composició perfecta per als espais exteriors. Requereixen un manteniment mínim i les arestes dels perfils són arrodonides, per tal que els usuaris puguin passejar descalços per les àrees adjacents a piscines i jardins.

www.gabarro.com