L’Hotel Ciutat de Montcada, a Montcada i Reixac, és el primer hotel de Catalunya dels gestionats per la cadena Sercotel que té punts de recàrrega de vehicles elèctrics al seu aparcament.

També altres establiments de la cadena a diverses ciutats espanyoles ja compten amb sistema de càrrega per a tot tipus de vehicles elèctrics. De moment són: Ciutat de Montcada Hotel (Montcada i Reixac, Barcelona), Coliseo Bilbao, Gran Hotel Luna de Granada, Boulevard Vitoria Hotel, Ciutat d’Alcoi Hotel (Alcoi, Alacant), Gran Hotel Zurbarán (Badajoz) i Madrid Aeropuerto. Està previst que els hotels Acteón València, Sercotel Màlaga i Portales Hotel (Logroño) el tinguin disponible en els propers mesos.

Sonia Agudo, directora de RSC, ha comentat: “Som molt conscients de l’impacte mediambiental que generem al planeta, i per aquest motiu duem a terme accions que ens permetin reduir-lo i minimitzar-lo. Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la nostra estratègia de responsabilitat social corporativa, en concret, en el pilar mediambiental, i creiem que ens permet posar el nostre gra de sorra a la promoció de l’ús de vehicles elèctrics, que es calcula que emeten al voltant del 50% menys de diòxid de carboni que els vehicles de dièsel o gasolina”.

www.hotelciutatdemontcada.com/