Condé Nast Johansens (del grup editorial de les revistes “Vogue”, “GQ”, “Condé Nast Traveller” i “Vanity Fair”) acaba de presentar les edicions d’aquest any 2019 de les seves prestigioses guies “Luxury Hotels, Spas & Venues UK, Europe & the Mediterranean” i “Luxury Spas”.


L’edició 2019 de la guia “Luxury Hotels, Spas & Venues UK, Europe & the Mediterranean” presenta una renovada imatge gràfica i ofereix informació sobre 190 hotels i spas seleccionats per la seva alta qualitat. D’Espanya n’hi ha 12 en l’edició impresa i 19 a la versió on line, entre ells 6 de les Balears (Can Bordoy, Cas Gasi, Zafiro Palace Alcudia, Iberostar Grand Portals Nous, Ses Pitreras i Los Enamorados), 3 de la Comunitat Valenciana (Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa, AR Diamante Beach i Sha Wellness Clinic) i 3 de Catalunya (Vardon Kennet, Casa Fuster i Família Torres).

En aquesta guia també apareixen hotels de les Canàries (Bahía del Duque, Atlantis Bahía Real, Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden, Iberostar Grand El Mirador, Meliá Hacienda del Conde i Royal Hideaway Corales Resort) i d’Andalusia (La Bobadilla Royal Hideaway), juntament amb hotels d’Àustria, Croàcia, Escòcia, França, Gal·les, Grècia, Hongria, Anglaterra, Irlanda, les Illes del Canal, Itàlia, Malta, Marroc, Montenegro, Portugal, Suïssa i Turquia.

Pel que fa a la guia “Luxury Spas”, també ha renovat la imatge gràfica i presenta 59 establiments hotelers amb spas de luxe, entre ells 2 de la Comunitat Valenciana (SHA Wellness Clinic i Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa) i 3 de les Canàries (Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden, Bahía del Duque i Gran Hotel Atlantis Bahía Real). Els hotels seleccionats a les guies Condé Nast Johansens són inspeccionats cada any per un equip de “local experts”. En conjunt, i en les diferents versions impreses i on line, aquestes guies tenen una difusió de 5,8 milions d’usuaris.    

www.condenastjohansens.com

www.johansensguides.com