CaixaBank ha concentrat a Benidorm i la Costa Blanca els premis Hotels&Tourism de la Comunitat Valenciana. Alannia Resorts (Grup Marjal), Fundació Mundomar, Hotels RH, Hotel Don Pancho i Palacio Salvetti Suites han estat els guanyadors dels premis Hotels&Tourism a la Comunitat Valenciana.

Aquests premis reconeixen la innovació i transformació digital; la sostenibilitat i responsabilitat corporativa; i la modernització i reposicionament de les empreses. Després d’analitzar les característiques dels diferents projectes i iniciatives presentades, s’han seleccionat aquestes cinc companyies com les millors en les diferents categories dels premis: “Transformació digital”, “Responsabilitat Corporativa” i “Millor Reposicionament o Reforma”.

Toni Mayor, d’HOSBEC, ha fet referència a la reconversió permanent en la qual està immersa l’hoteleria: “Les empreses hoteleres han d’estar immerses en aquesta estratègia de reposicionament, d’un producte de major qualitat, d’hotels singulars, de varietat i complementarietat, d’incorporar a les reformes nous elements que fins ara s’evitaven per estalviar. Aquesta és la filosofia que impregna ja la mentalitat hotelera per competir en un món en què cada vegada es fan millor les coses i nosaltres tenim l’obligació de fer-les encara millor “.

Ha declarat també que “els hotels no només decoren l’interior de l’establiment sinó que formen part de l’escena urbana, decoren la destinació turística i són els grans valors de la decoració lumínica d’una ciutat que, com Benidorm, ha de ser el Gran Broadway de la Mediterrània, venent el dia i també la nit, i fidelitzant el client per la satisfacció i la felicitat “.

L’activitat dels premiats constata el compromís amb la sostenibilitat i ells han indicat que no és possible romandre impassible davant d’esdeveniments com els incendis d’Austràlia, la situació de l’Amazones, els rius contaminats o els mars de plàstics, només per citar alguns exemples. Ja no és una estratègia sinó una obligació disposar d’una indústria hotelera que controli, limiti i disminueixi el seu impacte mediambiental.

https://www.caixabank.es/empresa/hotels-tourism.html