Angela Watson, Chief Operating Officer de Friendly Rentals, afirma que la convivència entre hotels i apartaments turístics és possible. “La tipologia de client dels apartaments de vacances és diferent a l’hotelera, no som competència deslleial. El nostre client és principalment familiar i busca la convivència de tota la família junta en un apartament “.

Segons Angela Watson, els lloguers de vacances no tenen per què “posar en risc ni l’economia, ni la supervivència, ni els llocs de treball dels hotels. Els establiments hotelers tenen un paper clau en l’economia de les ciutats, encara que l’empenta dels lloguers de vacances és evident i cada vegada més gran “.

Els apartaments turístics han de complir amb “estàndards d’alt nivell pel que fa a qualitat, ubicació i confort per als hostes i comptar amb una llicència turística en compliment amb la legalitat i les normatives vigents”.

Watson també declara que “s’atribueix el lloguer d’apartaments turístics de vacances a una classe de turisme low cost, però en Friendly Rentals el cost d’aquest tipus de lloguers no és barat, ja que la qualitat d’apartament i mobiliari és alta”.

Friendly Rentals és una empresa amb seu a Barcelona especialitzada en el lloguer d’apartaments vacacionals de curta i mitja estada. Opera des de 2003, compta amb 357 apartaments a Barcelona i més de 1.200 en 14 ciutats d’Europa.

https://www.friendlyrentals.com/es/apartamentos/barcelona/alojamiento-1.htm