S’ha celebrat la tercera edició de HIP 2019, que del 18 al 20 de febrer ha reunit més de 25.000 professionals, al costat de 400 firmes expositores, revisant nous paradigmes de negoci que l’era digital està instaurant.

El certamen ha ocupat tres pavellons d’IFEMA. L’espai Hotel Trends ha tingut xerrades i taules rodones durant el congrés i s’ha reflexionat sobre estratègia hotelera. Hi han participat Magma HC, Booking, Only You Hotels, Ayre Hotels, Hotel Princess & Hotel Negresco Princess, Hotels STR, Hilton, Meliá, amb més de 1.000 empresaris i directius hotelers.

Segons indica Manel Bueno, director de HIP, “estem molt satisfets amb el resultat, no només per l’èxit de convocatòria que ha superat totes les nostres expectatives amb més de 25.000 visitants, sinó, i el que és més important, amb la qualitat. Així ens ho han transmès les firmes que han confirmat ja, moltes d’elles, la seva participació en la propera edició de HIP el 2020 “, que se celebrarà del 24 al 26 de febrer de nou a IFEMA.

L’agenda de HIP 2019 ha comptat amb 400 speakers nacionals i internacionals en 10 auditoris, amb contingut específic per a cada perfil professional, com el dirigit al sector hoteler a Hotel Trends.

Paral·lelament, s’ha celebrat en el marc de HIP 2019 l’Hospitality 4.0 Congress, el congrés internacional sobre innovació i transformació del sector, amb agenda pròpia i solucions per a cada segment de la indústria i perfil professional.

www.expohip.com