L’Associació Empresarial Hotelera de Benidorm i la Costa Blanca (Hosbec) ha creat la marca HosbecCastellón per identificar els establiments hotelers castellonencs que estan integrats en l’Associació d’Allotjaments Turístics de Castelló (Altur), que aglutina prop del 70 per cent de l’allotjament turístic .

Toni Mayor, president d’HOSBEC

Segons el president de Altur, Alexis de Pau, “Altur Castelló neix amb la missió de liderar el necessari procés de transformació empresarial que ha de dur-se a terme en el sector turístic per convertir-lo, a mig i llarg termini, en un dels motors de l’economia productiva de la província”.

HosbecCastellón preveu superar els trenta nous establiments associats a Castelló pròximament. Entre els objectius que es marca a curt termini es troba la formalització de la seva presència activa en tots aquells òrgans i institucions de la província de Castelló, així com participar en les estructures autonòmiques i nacionals com el Consell Valencià de Turisme, la Confederación Española de Hoteles , el Instituto Tecnológico Hotelero, etc.

El programa de vacances de gen gran (IMSERSO) és una de les preocupacions en què Hosbec treballa i té impacte directe a Castelló, ja que molta de la planta hotelera que roman oberta a l’hivern rep turistes d’aquest programa. També es planteja disminuir l’estacionalitat de l’activitat turística, la promoció en nous mercats, projectes d’intel·ligència turística i treballar en la professionalitat i qualificació de l’ocupació turística.

Amb les incorporacions de Altur, Hosbec s’apropa a les 300 empreses i establiments associats, superant les 90.000 places d’allotjament a la Comunitat Valenciana.

Més informació:
http://www.hosbec.com/web/index.html