L’hotel NH Castellón Mindoro ha inaugurat a les seves instal·lacions l’exposició pictòrica “Les finestres indiscretes”, en col·laboració amb el Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés (MACVAC). La mostra es pot visitar fins el 29 de març al carrer Moyano, 4, de Castelló de la Plana.

La selecció d’obres convida als assistents a apuntar-se a les ciutats del món, centres de viatges de vida de les persones que les habiten o visiten. Els artistes seleccionats en l’exhibició són Pilar Belmonte Useros, Javier Calvo Maiques, Amparo Dols Marzá, Pierre Gauthier-Dubédat, Luc Peire i Maria Perceval Graells.

NH Hotels té el suport a la cultura com un dels seus principals compromisos amb la societat i el grup està convençut del valor de la seva vinculació amb el món artístic. No només participa en aquest tipus d’iniciatives, sinó que també col·labora de manera activa amb diferents institucions relacionades amb el món de les arts i les lletres com Instituto Cervantes, Academia de Cine o la fira internacional d’art contemporani ARCO.

NH Hotel Group és una de les companyies hoteleres urbanes de referència a Europa i Amèrica, on opera més de 350 hotels. La cadena treballa al costat de Minor Hotels a la integració de les seves marques comercials hoteleres sota un mateix paraigua corporatiu amb presència en més de 50 països de tot el món. S’ordena així una cartera de més de 500 hotels sota 8 marques: NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli, Anantara, Avani, Elewana i Oaks, que completen un ampli espectre de propostes hoteleres.

https://www.nh-hoteles.es/hotel/nh-castellon-mindoro