L’Amàre Beach Hotel d’Eivissa ha decidit acomiadar la temporada acollint una espectacular exposició que combina obres d’arts plàstiques, escultura i fotografia. Les peces s’han integrat en les instal·lacions de l’hotel, com a les portes dels ascensors, o formant part de la decoració.

Les obres pertanyen a artistes representats per la P Art Ibiza Gallery, entre ells Léo Caillard, Kiko Miyaves, Miguel Vallinas, Andoni Beristain, María Svarbova, Okuda San Miguel i Patrizia Longarini. L’exposició s’emmarca en el programa Amáre Art, que té com a objectiu apropar el món de l’art als clients. Pot ser visitada també pel públic en general fins al 26 d’octubre, data en que l’Amàre Beach Hotel tancarà les portes fins a la propera temporada.

Amàre és la marca hotelera creada l’any 2016 per Fuerte Group Hotels i destinada al públic adult. El primer establiment de la marca va ser l’Amàre Beach Hotel Marbella, al qual es va unir l’Amàre Beach Hotel d’Eivissa al juny de l’any en curs, amb 366 habitacions i situat a la Cala de Bou, a 22 minuts de l’aeroport eivissenc. Els dos hotels Amàre tenen espectaculars terrasses i piscines, una cuidada oferta gastronòmica i instal·lacions d’spa & wellness.

www.amarehotels.com/es/amare-ibiza/