Desprès de l’èxit assolit pel seu primer hotel, inaugurat l’any 2016 a Marbella, Amàre ha triat Eivissa per obrir el seu segon establiment. Es tracta de l’Amàre Beach Hotel Ibiza, de 366 habitacions i ubicat a primera línia de mar a Cala de Bou (Sant Josep de Sa Talaia). Amàre, marca especialitzada en turisme adult i sensorial, preveu obrir-lo al juliol.

La marca Amàre va ser creada al 2016 per la cadena Fuerte Group Hotels. Els seus establiments estan pensants per estimular els sentits del públic adult: espais gastronòmics, piscines “infinity”, lounge, terrasses, wellness, música en viu i habitacions amb noms tan suggerents com “Dolce vita”, “Keep the secret” o “Make it happen”. L’objectiu del nou hotel és convertir-se en un referent de disseny, gastronomia i animació a Eivissa. Oferirà unes magnífiques vistes de la Badia de Sant Antoni, amb embarcador propi.

Les parelles i grups d’amics, públic objectiu d’Amàre, podran gaudir a l’hotel eivissenc d’un estil de vida saludable. Així, el restaurant buffet Mare Nostrum els oferirà aliments locals de qualitat, mentre que el centre de fitness (equipat per la marca Technogym) romandrà obert les 24 hores amb espectaculars vistes del mar. També hi haurà un wellness centre (by Germaine de Capuccini) i s’organitzaran activitats com ioga i passejades en bicicleta, motos d’aigua o busseig.

José Luque García, director general de Fuerte Group Hotels, ha destacat que “Amàre és una marca molt cosmopolita que encaixa bé en destinacions mundialment conegudes com Marbella i, properament, Eivissa”. Un dels seus factors diferencials és “l’aposta per un turisme sensorial, basat en l’oferta d’experiències úniques i que mimen els sentits, amb dissenys elegants i sofisticats, delicioses creacions gastronòmiques de la ma de xefs amb estrella Michelin, i tractaments de bellesa inoblidables, entre d’altres propostes”.

www.amarehotels.com