La impressió en 3D és considerada com la tecnologia de fabricació del futur. En el sector dels sanitaris, Grohe ja l’utilitza i acaba de presentar dues aixetes creades mitjançant impressió 3D en metall: Atrio Icon 3D i Allure Brilliant Icon 3D.

L’avenç que suposa la impressió 3D, una simbiosi entre l’artesania i l’alta tecnologia, obre noves possibilitats en el disseny de productes, que poden esdevenir petites obres d’art. A més, permet fabricar aixetes exclusives en petites quantitats, personalitzades segons els desitjos dels clients. El procés de producció en 3D desenvolupat per Grohe fa possible pràcticament qualsevol geometria.

Les parets primes de la Grohe Atrio Icon 3D i l’interior buit en el perfil de la Grohe Allure Brilliant Icon 3D fan que el flux d’aigua es vegi com una il·lusió màgica i òptica. L’innovadora estètica d’aquestes aixetes es complementa amb l’acabat “brushed raw steel”. Son fabricades seguint un procés de fusió amb un làser sobre pols. Cada peça de l’aixeta consta d’unes 4.700 capes, amb un  gruix de 0,06 mm cadascuna. Desprès de la impressió, la peça es tractada mecànicament en una màquina de fresat, a la que segueix un procés manual de polit com a últim pas.   

www.grohe.es