Hotels gourmet emblemàtics ofereixen a l’octubre tapes i còctels d’autor a un preu reduït. Entre els participants a Barcelona, ​​Claris Hotel & Spa, Ohla Eixample o Grand Hotel Central. Impulsa Hotel Tapa Tour, iniciativa que compta amb el suport de Turisme de Barcelona.

Els hotels participants a Barcelona són: Almanac Barcelona, ​​Claris Hotel & Spa, Dolce Sitges, El Palace Barcelona, ​​Fairmont Rei Joan Carles I, Grand Hotel Central, Meliá Barcelona Sarrià, Meliá Barcelona Sky, Miramar Barcelona, ​​OD Barcelona, ​​Ohla Eixample, Renaissance Barcelona Hotel, SOFIA, The One Barcelona, ​​Alexandra Barcelona Hotel, Crowne Plaza Barcelona, ​​Gran Hotel Havana, Hotel Barcelona Princess, Hotel MiM Sitges, Hotel Negresco Princess, Hotel SB Glow i URH Ciutat de Mataró.

Durant el mes d’octubre es poden degustar les creacions dels xefs i bartenders dels establiments participants a un preu reduït. L’activitat té caràcter solidari, ja que de cada consumició es destinarà 1 € als projectes de lluita contra la desnutrició infantil als països en els quals treballa Acció contra la Fam.

Hi haurà també una campanya de recollida d’aliments a favor de FESBAL (Federació Espanyola de Bancs d’Aliments), coordinada per Foundation Invencible i destinada a recaptar 10 tones de menjar que serà donada pels hotels participants. A més, se sumarà a les iniciatives en contra de l’ús de palletes de plàstic, col·laborant amb la startup que ha creat la primera palleta comestible del mercat.

 

Més informació: hoteltapatour.com